Zwangerschaps-reflexologie

Voetreflextherapie ondersteunt je om je zwangerschap en bevalling zo gezond en soepel mogelijk te laten verlopen.

Goede zorg en aandacht in een bijzondere tijd

Juist in je zwangerschap is het belangrijk om voldoende momenten voor jezelf in te bouwen, om even op adem te komen en echt te ontspannen. Mijn behandeling geeft een diepe ontspanning, waardoor het makkelijker wordt om alle veranderingen die zich in je lichaam en in je leven in hoog tempo voltrekken, soepel op te vangen. Goede aandacht en zorg voor jezelf zijn een voorwaarde om goed voor anderen te kunnen zorgen.

Welke klachten?

Voetreflextherapie helpt je om je zwangerschap op een meer ontspannen manier te beleven en is een goede voorbereiding op je bevalling. De behandeling kan helpen bij het verminderen van zwangerschapsklachten zoals bijvoorbeeld:

 • vermoeidheid
 • gevoel van overbelasting
 • stemmingswisselingen
 • stress en angst
 • slapeloosheid
 • hoge bloeddruk
 • bekken- en rugpijn
 • obstipatie
 • misselijkheid en maagzuur
 • oedeem
 • stuit- of dwarsligging

Als je kindje op zich laat wachten

Als je uitgerekend bent en je kindje laat op zich wachten, dan is er een speciale behandeling die de bevalling op gang kan helpen. Dit is een prettige behandeling die jou als het ware uitnodigt om los te laten, en je kindje om geboren te worden. Met deze behandeling kan een inleiding vaak worden voorkomen. Voor een optimaal resultaat doe ik deze behandeling bij jou thuis, zodat je in je eigen bed kunt blijven liggen en niet meer naar huis hoeft te reizen.

Wat zeggen cliënten?

Tegen het eind van mijn zwangerschap bleek mijn bloeddruk meerdere keren aan de hoge kant (146/94), ik kreeg de tip om een afspraak met Heleen te maken. Ik kreeg deze behandeling bij 39 weken. De behandeling zelf was heel rustig en plezierig. Ik kwam in een heerlijk gevoel van ontspanning, de volgende dag bleek in het ziekenhuis zelfs dat mijn bloeddruk gedaald was naar een mooie waarde (128/72)!

(S, 1984)

Wij merken als verloskundigen steeds meer interesse bij zwangeren in Abcoude eo in aanvullende therapieën en verwijzen graag naar Heleen. Dankbare zwangeren zien we terug als ze bij haar geweest zijn. De ene zwangere komt vanwege bekkenklachten, de ander komt omdat ze hoopt te gaan bevallen. Zo goed als alle vrouwen zijn heerlijk ontspannen nadien en wat ons betreft is dat dus altijd winst!

Caroline en Leanne, Verloskundigen Vida in Abcoude

 

Via mijn verloskundige kwam ik in contact met Heleen omdat mijn baby’tje bij 38 weken zwangerschap in een zijligging lag en niet wilde draaien. Na een behandeling van Heleen is ze binnen een uur gedraaid.

Lees meer over wat cliënten zeggen over mij en hoe zij mijn behandelingen hebben ervaren. >>

Wil jij je beter voelen?

Yin en yang, de chinese visie

Stuur me een berichtje, een mail of bel me voor een afspraak. 

4 + 8 =