Veerkrachtig en in balans

VoetreflexPlus™therapie vergroot je draagkracht en zorgt voor meer balans.

Draagkracht vergroten

Is de rek er (bijna) uit bij jou en wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Mijn behandeling zorgt ervoor dat je je letterlijk draagkrachtiger en evenwichtiger kunt gaan voelen. Beter voor jezelf zorgen wordt dan gemakkelijker.

De behandeling ondersteunt om:
 • te aarden, je veilig te voelen in je lichaam en beter te ontspannen
 • piekergedachten, belemmerende patronen en te hoge eisen los te laten
 • je gevoelens en grenzen te accepteren en serieus te nemen
 • te vertrouwen op jezelf
Onze voeten zijn ons fundament en ons contact met de aarde. Ze dragen ons lichaamsgewicht, zijn de basis voor ons voortbewegen, vangen schokken op en zorgen voor balans, stabiliteit en aarding.

Welke klachten?

VoetreflexPlus™therapie kan helpen bij:

 • stressklachten en gevoel van overbelasting
 • burn out, overspannenheid
 • slaapproblemen
 • omgaan met gevoelens van onzekerheid
 • angst en onveiligheid
 • rouw, verlies en verdriet
 • hooggevoeligheid

Wat zeggen cliënten?

Vijf jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Heleen met angstklachten. Terugkijkend heb ik het gevoel dat ik veel balans – fysiek en emotioneel – heb gevonden door de behandelingen van Heleen.  Ik heb me meer leren overgeven aan ontspanning en rust en ik heb meer leren loslaten. Ik leg de lat nu minder hoog voor mezelf en heb de angst om te falen kunnen loslaten. Als ik bij Heleen op de massagetafel lig voel ik alles altijd stromen.

(A, vrouw, 1969)

Ik had verdriet om mijn overleden moeder. Ik kon het verdriet niet goed uiten door de drukte van een jong gezin en drukke baan. Mijn hoofd en lichaam weer met elkaar in balans gebracht door Heleen.

(E, vrouw, 1976)

Ik kwam bij Heleen op aanbeveling van mijn dochter (arts), omdat ik me nogal somber en gedeprimeerd voelde, naar aanleiding van de Corona-ellende. Een proefbehandeling bleek heel goed en vertrouwd te voelen, zodat ik nog een paar maal op herhaling ben gegaan. Zeer rustgevend allemaal. 

(F, man, 1944)

Lees meer over wat cliënten zeggen over mij en hoe zij mijn behandelingen hebben ervaren. >>

Wil jij je beter voelen?

Yin en yang, de chinese visie

Stuur me een berichtje, een mail of bel me voor een afspraak. 

2 + 14 =