Kosten en vergoeding

Lees hier praktische informatie

Praktische info en kosten

Een behandeling duurt een uur. Het is fijn als je loszittende kleren aan hebt of meeneemt.
Het tarief bedraagt € 65,-. De nota krijg je na afloop per mail toegestuurd. Je betaalt bij voorkeur per bank of via een tikkie. Annuleren van een behandeling kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna wordt het tarief in rekening gebracht.

Vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering

Voetreflextherapie zit niet in het basispakket, maar wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering, omdat het een natuurgeneeskundige behandeling is. Ik voldoe aan de door zorgverzekeraars gestelde voorwaarden (opleidingsniveau, lidmaatschap erkende beroepsvereniging, regelmatig bij- en nascholen) voor vergoeding. Op de site van je  zorgverzekeraar kun je zien of de behandeling voor jou wordt vergoed. Een ontspanningsmassage wordt door zorgverzekeraars niet gezien als een natuurgeneeskundige behandeling en wordt daarom niet vergoed.

Over mijn praktijk

Ik ben geaccrediteerd lid van de VBAG, een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging. Ik werk conform het privacyreglement (zie ook mijn privacyverklaring) en alle overige kwaliteitsvereisten van de VBAG. Via de VBAG ben ik tevens ingeschreven bij het HBO register van beroepsbeoefenaren in de complementaire gezondheidszorg (RBCZ). Iedere zorgaanbieder is wettelijk verplicht zich aan te sluiten bij een klachtbehandelings- en geschilleninstantie. Voor mijn praktijk zijn dat Quasir en Zorggeschil.

Ik ben verder aangesloten bij De Ronde Venen Gezond (www.derondevenengezond.nu), het netwerk van complementair werkende therapeuten in de gemeente De Ronde Venen. Als mijn behandeling niet de meest geschikte voor jou zou zijn, kan ik je doorverwijzen naar een collega uit dit netwerk.

Binnenrust Praktijk
voor voetreflexologie
Heleen Koldewee, voetreflexPlus™therapeut
Laan van Binnenrust 26, 1391 BX Abcoude
VBAG lidmaatschapsnummer: 2181101
RBCZ registratienummer: 309443R
KvK nummer 58860711
BTW-id NL001437639B55

Wil jij je beter voelen?

Yin en yang, de chinese visie

Stuur me een berichtje, een mail of bel me voor een afspraak. 

4 + 13 =